Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

11a Fira del Bolet i el Boletaire

La tardor és la millor època de l’any per collir i tastar bolets. A Solsona ho saben prou bé, i des del dijous 18 d’octubre fins al diumenge 21 s’hi organitzaran diverses activitats relacionades amb els deliciosos fongs del bosc.

A més de tallers de cuina i degustacions de bolets, la Fira del Bolet d’enguany inclourà un taller de bolets de llana, on s’ensenyarà la tècnica del ganxet. Paral·lelament, tindrà lloc el Solsbirrafest, un festival de cerveses artesanes que anirà acompanyat d’actuacions musicals i ball de swing.

Els visitants també podran tastar bolets durant el sopar “La cuina del Bolet” en diversos restaurants de Solsona, la nit de divendres, i participar en una sortida micològica, en la qual s’ajudarà a identificar els bolets del Solsonès. Algunes activitats requereixen inscripció prèvia i no totes són gratuïtes. 

MÉS INFORMACIÓ

Web de la Fira del Bolet i el Boletaire del Solsonès

Solsona (Solsonès)

973 48 23 10

www.solsonaturisme.com

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: