Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

11a Fira del Bolet i el Boletaire

Els bolets de tot tipus tornaran a ser protagonistes a Solsona

Els bolets de tot tipus tornaran a ser protagonistes a Solsona

La tardor és la millor època de l’any per collir i tastar bolets. A Solsona ho saben prou bé, i des del dijous 18 d’octubre fins al diumenge 21 s’hi organitzaran diverses activitats relacionades amb els deliciosos fongs del bosc.

A més de tallers de cuina i degustacions de bolets, la Fira del Bolet d’enguany inclourà un taller de bolets de llana, on s’ensenyarà la tècnica del ganxet. Paral·lelament, tindrà lloc el Solsbirrafest, un festival de cerveses artesanes que anirà acompanyat d’actuacions musicals i ball de swing.

Els visitants també podran tastar bolets durant el sopar “La cuina del Bolet” en diversos restaurants de Solsona, la nit de divendres, i participar en una sortida micològica, en la qual s’ajudarà a identificar els bolets del Solsonès. Algunes activitats requereixen inscripció prèvia i no totes són gratuïtes. 

MÉS INFORMACIÓ

Web de la Fira del Bolet i el Boletaire del Solsonès

Solsona (Solsonès)

973 48 23 10

www.solsonaturisme.com

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: