Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

11è Subirats Tasta'l

L’onzena edició de Subirats Tasta’l se celebra un any més a la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal, el proper 29 de novembre. La celebració és una mostra més dels vins, caves, gastronomia i productes artesanals locals dels cellers més importants de Subirats. És l’aparador dels productes de proximitat i de qualitat que s’elaboren a la zona, i per això cada any es consolida com el punt de trobada tant de professionals com d’amants de la cultura enogastronòmica. La novetat ha estat l’augment d’activitats més enllà de les gastronòmiques i que han estat organitzades per l’Ajuntament i el Patronat de Turisme de Subirats. 

Els visitants podran gaudir d’una demostració d’oficis antics vinculats al món del vi i la vinya, com per exemple el boter de fusta, el cisteller, porrons de vidre bufat i la producció de rodes de carro.  Més encaminat als nens, hi haurà un espai infantil que organitzaran conjuntament l’Esplai Sol Naixent i l’Esplai Els Cargols. A part d’aquests esdeveniments, destaquen l’organització d’un tast guiat que s’anomena ‘Tast Subirats’, una visita gratuïta al Museu d’Esperanto de Subirats, la ruta circular en bicicleta elèctrica per la Ruta Vitivinícola 8 de Subirats, la presentació del llibre ‘Calidoscopi’, d’Isabel del Pilar Valero i M. Rosa Ferré, i l’exposició fotogràfica també de M. Rosa Ferré. 

Els preus de degustació són:

  • 8 tiquets de degustació + 1 copa: 6 euros
  • 8 tiquets de degustació: 5 euros
  • Copa commemorativa: 1 euro
  • Tast Guiat ‘Tasta Subirats’: 3 euros

Els expositors de vins i caves que hi assistiran són: Can Bas Domini Vinícola, Casa Ravella, Castellroig-Finca Sabaté i Coca, Cava Bertha, Cava Guilera, Cava Maspujadó, Cava Olivé Batllori, Caves Canals & Casanoves, Caves El Mas Ferrer, Caves Ventural Soler, Celler Esteve i Gibert Viticultors, Cellers Carol Vallès, Coma Romà-Cultiu Biològic, Fèlix Massana Ràfols-Agricultura ecològica i Llopart.

Pel que fa a la gastronomia, hi assistiran Ca l’Esteve, Cal Pelegrí, Cal Pere del Maset, Cal Xim Restaurant, Forn de Lavern i Hotel Restaurant Sol i Vi. 

Els expositors que oferiran productes de la terra i artesans són: Artesania Nen Xic, Cerveses La Subirana, Creative, Fusta i Roba, Les Filos, Mel Can Mallofré, Montse Roman Saumell, Natural Subirats, Oli Ferré Amell, Sabons i més..., Set Pots, Terra i Foc, Vinyet, La melmelada Penedès

Dissabte 28 de novembre

  • Presentació del llibre ‘Calidoscopi’ i exposició de fotografies de Subirats i del Penedès al centre agrícola de Sant Pau d’Ordal, a les 20 h. 


Diumenge 29 de novembre

  • 11 h. Inauguració de l’11è Subirats Tasta’l
  • 12 h. Tast guiat ‘Tasta Subirats’
  • 12, 13 i 14 h. Visita guiada al Museu d’Esperanto de Subirats. el trajecte a peu des del punt d’informació de la mostra. Entrada gratuïta.
  • D’11 a 14 h. La ruta amb bicicleta elèctrica
  • D’11 a 15 h. Exposició fotogràfica ‘Calidoscopi’, degustació de vins i caves, tast gastronòmic, parades de productes de la terra, demostració d’oficis antics vinculats al món de la vinya i el vi, animació teatral al carrer i espai infantil amb diverses activitats. 

MÉS INFORMACIÓ

Ajuntament de Subirats

Plaça Subirats

Plaça Subirats

08739 Sant Pau d'Ordal (Alt Penedès)

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: