Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

14a Campanya Gastronòmica del Peix de Roca

Degustar farcellets de brandada de peix de roca amb ceba confitada amb mel, o orada salvatge a la planxa, entre molts altres plats que us faran venir salivera, és la proposta que us ofereixen els restaurants que participen en la 14a Campanya Gastronòmica del Peix de Roca de Begur, que se celebra entre el 21 d’abril i el 3 de juny.

A més de poder degustar menús creats exclusivament per a la Campanya, també s’organitzen activitats com la V Fira del Mar, l’1 de maig; una conferència sobre alimentació nutricional del peix de roca, el 5 de maig a les 12 h a la Sala de Plens de l’Ajuntament, o el V Concurs de Cuina Popular de Peix de Roca, el dissabte 12 de maig a la plaça de la Vila de 12 a 14 h.

Els restaurants adherits a la iniciativa són: Ca La Juanita, Es Castell-Can Maurici, Fonda Caner, Galena-Mas Comangau, Hostal Sa Rascassa, Hostal Sa Tuna, Hotel Aigua Blana, Hotel El convent, Hotel Mas Ses Vinyes, Hotel Sa Punta, Parador d’Aiguablava, Recer de la Mar, Sa Caleta, Toc al Mar i Turandot.

Totes les persones que degustin un menú amb peix de roca participaran en el sorteig d’un cap de setmana i un sopar a Begur.

PREU
A consultar €

Diversos espais i restaurants

Begur (Baix Empordà)

972624520

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: