Troba la teva recepta

25a Pesolada de Caldes d'Estrac

Els pèsols seran els grans protagonistes de les jornades

Els pèsols seran els grans protagonistes de les jornades

El mes de març és molt especial, des del punt de vista gastronòmic, al Maresme, ja que arriba una de les cites més esperades de Caldes d’Estrac. Es tracta de la Pesolada, que enguany celebra la 25a edició. Durant el març i l’abril, els restauradors i els comerços de la vila ofereixen un menú especial on, com no podia ser d’una altra manera, el pèsol és el protagonista principal. A més, es posarà en marxa una nova edició de la Mostra de Videopèsols, una convocatòria dirigida als creadors i les creadores perquè realitzin obres en vídeo que tinguin com a element comú el pèsol i, al mateix temps, s’inspirin en la població i l’entorn de Caldes d’Estrac.

PREU
El diumenge 3 de març es poden degustar les diferents tapes amb uns tiquets. Cada tiquet costa 5 i inclou una tapa i una beguda. €

MÉS INFORMACIÓ
  • Per commemorar el 25è aniversari de la Pesolada, amb cada tiquet adquirit es regala una cassoleta.
  • El diumenge 3 de març es presenta la ruta gastronòmica del pèsol, que consisteix en una deliciosa degustació de diferents tapes amb el pèsol de la floreta com a element estrella.
  • Més informació a la web de Caldes d'Estrac.

Caldes d'Estrac (Maresme)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 mar

Menú a 4 mans de març a Tunateca Balfegó

L'estrella Michelin del mes de març a Tunateca Balfegó arriba del restaurant Yugo The Bunker, a Madrid....

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto