Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

25a Pesolada de Caldes d'Estrac

Els pèsols seran els grans protagonistes de les jornades

Els pèsols seran els grans protagonistes de les jornades

El mes de març és molt especial, des del punt de vista gastronòmic, al Maresme, ja que arriba una de les cites més esperades de Caldes d’Estrac. Es tracta de la Pesolada, que enguany celebra la 25a edició. Durant el març i l’abril, els restauradors i els comerços de la vila ofereixen un menú especial on, com no podia ser d’una altra manera, el pèsol és el protagonista principal. A més, es posarà en marxa una nova edició de la Mostra de Videopèsols, una convocatòria dirigida als creadors i les creadores perquè realitzin obres en vídeo que tinguin com a element comú el pèsol i, al mateix temps, s’inspirin en la població i l’entorn de Caldes d’Estrac.

PREU
El diumenge 3 de març es poden degustar les diferents tapes amb uns tiquets. Cada tiquet costa 5 i inclou una tapa i una beguda. €

MÉS INFORMACIÓ
  • Per commemorar el 25è aniversari de la Pesolada, amb cada tiquet adquirit es regala una cassoleta.
  • El diumenge 3 de març es presenta la ruta gastronòmica del pèsol, que consisteix en una deliciosa degustació de diferents tapes amb el pèsol de la floreta com a element estrella.
  • Més informació a la web de Caldes d'Estrac.

Caldes d'Estrac (Maresme)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: