Troba la teva recepta

25a Pesolada de Caldes d'Estrac

Els pèsols seran els grans protagonistes de les jornades

Els pèsols seran els grans protagonistes de les jornades

El mes de març és molt especial, des del punt de vista gastronòmic, al Maresme, ja que arriba una de les cites més esperades de Caldes d’Estrac. Es tracta de la Pesolada, que enguany celebra la 25a edició. Durant el març i l’abril, els restauradors i els comerços de la vila ofereixen un menú especial on, com no podia ser d’una altra manera, el pèsol és el protagonista principal. A més, es posarà en marxa una nova edició de la Mostra de Videopèsols, una convocatòria dirigida als creadors i les creadores perquè realitzin obres en vídeo que tinguin com a element comú el pèsol i, al mateix temps, s’inspirin en la població i l’entorn de Caldes d’Estrac.

PREU
El diumenge 3 de març es poden degustar les diferents tapes amb uns tiquets. Cada tiquet costa 5 i inclou una tapa i una beguda. €

MÉS INFORMACIÓ
  • Per commemorar el 25è aniversari de la Pesolada, amb cada tiquet adquirit es regala una cassoleta.
  • El diumenge 3 de març es presenta la ruta gastronòmica del pèsol, que consisteix en una deliciosa degustació de diferents tapes amb el pèsol de la floreta com a element estrella.
  • Més informació a la web de Caldes d'Estrac.

Caldes d'Estrac (Maresme)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

20 set

Dia Mundial de la Paella

La paella s'ha convertit en la icona gastronòmica de València, i el 20 de setembre n'és el dia mundial....

21 set

Festa de la Sal 2019

Cada tercer dissabte de setembre, des de l'any 1997, l'Escala ret homenatge a dos oficis molt antics del municipi:...

21 set

Mercat de la Terra amb Peix a la Brasa

Si les iniciatives sostenibles i ecològiques són el vostre estil esteu de sort, perquè comença...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto