Troba la teva recepta

2a Ruta de la tapa Tot s'hi val

Una de les tapes de l'edició anterior

Una de les tapes de l'edició anterior FOTO Ajuntament de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar és sinònim de gastronomia. Enguany s’hi celebra la segona edició de la ruta de tapes 'Tot s'hi val', durant la qual els bars de la Cala ens oferiran tot un conjunt de tapes cuinades amb ingredients autòctons escollits per cada establiment: peix, marisc, carn, verdures, dolços… 'Tastet de terra i mar', 'Oh Solomillo' o 'Tàrtar de Salmó amb peineta' són algunes de les tapes que podreu assaborir en aquesta edició. Pel preu de 3 € us inclouran una tapa i un quinto.

A més, podreu fer una foto de les tapes, penjar-la a Instagram amb les etiquetes #totshival2019 i #ametllademar i participar al concurs d'Instagram organitzat durant aquesta 2a edició de la Ruta de Tapes 'Tot s'hi val'. També se sortejaran dos menús dobles per a les properes jornades gastronòmiques. Per participar-hi, descarrega’t aquesta butlleta i aconsegueix els tampons de cinc bars diferents. 

Podeu consultar els horaris i les tapes de cada establiment aquí.

PREU
Tapa + quinto 3 €

MÉS INFORMACIÓ

Web de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar (Baix Ebre)

977 45 64 77

www.ametllamar.cat/turisme/ca/inici/

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

21 nov

Cava Sound 2019

Arriba el Cava Sound, el festival que reuneix cava i música en directe en un ambient únic. El 21 de novembre,...

22 nov

Tallers de tardor del cicle gastronòmic (R)EVOLUCIÓ A LA CUINA

Aquesta tardor, el Mercat de la Plaça de Cuba us convida a fer la revolució a la cuina. Amb quatre activitats...

23 nov

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

23 nov

VI Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls

Amb l’objectiu de reivindicar l’autèntica calçotada i la cuina del calçot, l’Ajuntament...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto