Troba la teva recepta

35a Mostra Gastronòmica de la Garrotxa

Embotits artesans

Embotits artesans

Patata d'Olot gratinada amb crema de siurenys, cassoleta de fesols de Santa Pau amb bacallà o bescuit de festucs amb iogurt de La Fageda. Aquests són alguns dels plats que es podran degustar al sopar d'inauguració de la 35a Mostra Gastronòmica de la Garrotxa.

L'àpat tindrà lloc el dia 23 d'octubre al Saló de Banquets de la Torre dels Til·lers de les Planes d'Hostoles i serà elaborat per cuiners de 15 restaurants de l'Associació d'Hostalatge, del col·lectiu Cuina Volcànica i del restaurant Les Cols d'Olot, amb dues estrelles Michelin. Cada restaurant s'encarregarà de preparar un dels plats del sopar, que comptarà amb un aperitiu, el plat principal, les postres i els acompanyaments. La beguda anirà a càrrec del vi del Celler Empordàlia i el cava de les caves Freixenet. El sopar tindrà un preu de 60 € i és necessària una reserva prèvia per poder degustar-lo.

A partir del 24 d'octubre i fins al 24 de novembre, els 15 restaurants participants oferiran els seus menús, en els quals es trobarà el plat del sopar inaugural. La 35a Mostra Gastronòmica de la Garrotxa és l'ocasió perfecta per tastar de primera mà els productes locals i de proximitat de la zona i assaborir una cuina que utilitza les últimes tendències culinàries i les fusiona amb la tradició de la terra de la Garrotxa.

 

PREU
60 €

MÉS INFORMACIÓ

Web de Turisme la Garrotxa 

Reserves al sopar 

Telèfon: 607401947 

 

Diversos restaurants de la Garrotxa

La Garrotxa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 nov

Concerts als cellers modernistes: Cooperativa de Sarral

El Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp i alguns cellers modernistes del projecte 'Muntanyes modernistes'...

16 nov

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

14 oct - 17 nov

II Sants fa Xup Xup

Des del 14 d'octubre fins el 17 de novembre, 19 establiments dels barris de Sants i Hostafrancs s'uneixen per engegar...

04 oct - 17 nov

II Festival Cordeví

Durant aquesta tardor, del 5 d'octubre al 17 de novembre se celebra la segona edició del Festival Gastronòmic...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto