Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

3a Festa de la matança del porc de la Catxaruda

La Catxaruda organitza la 3a Festa de la matança del porc, el dissabte 30 de gener, a Can Bosch. Gerard Piñero i Marta Torrecillas van fundar La Catxaruda el 2011, i des de 2010 estan vinculats al moviment Slow Food, amb el qual han tingut el privilegi de conèixer més d’una realitat encara en vies de recuperació, que és la diversitat agroalimentària de l’entorn. Aquesta fira, que va nàixer el 2013, recupera les antigues terres de cultiu de Can Bosch per continuar amb la feina feta fins ara. 

Programa del dia:

  • 10 h. Inici de l’elaboració dels embotits
  • 11 h. Lectura del testament del porc
  • 12 h. Tastets de porc (dinar tradicional)
  • 14 h. Dinar (amb músiques recuperades de la tradició de la matança del porc)

PREU
18 (7 els nens) €

MÉS INFORMACIÓ

Mas Can Bosch, s/n.

17853 Sales de Llierca (Garrotxa)

696882960

www.experienciarural.com

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: