Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

5a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades

Un dels tallers de la 4a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades

Un dels tallers de la 4a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades FOTO Sara Esquerra

Voleu conèixer les possibilitats culinàries que ofereixen aquelles plantes que comunament s'anomenen "males herbes"? El Col·lectiu Eixarcolant organitza el dissabte 4 d'abril a Igualada la 5a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades per donar-los valor a la cuina i com a eina per canviar el model de conreu, distribució i consum d'aliments. El programa d'aquest any ofereix més de 130 activitats per a tots els públics. A través de tallers de cuina, xerrades, sortides, projeccions i concerts, el col·lectiu Eixarcolant vol mostrar que aquestes espècies silvestres són una eina imprescindible per garantir una alimentació saludable i una agricultura sostenible. També són una oportunitat per fer front a reptes com l'emergència climàtica o el despoblament rural. La fira de productes silvestres i varietats tradicionals també augmenta el nombre de parades fins a arribar a la setantena, i les activitats infantils guanyen protagonisme amb la novetat de l''escape room'

La jornada, que compta amb el suport de l'Ajuntament d'Igualada, la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal de l'Anoia, reuneix més de 140 voluntaris del Col·lectiu i més de 150 ponents que gestionen les activitats. 


MÉS INFORMACIÓ

Igualada (Anoia)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 mai

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

31 mai - 01 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto