Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Del 3 al 19 de juny - II Jornades Sabors de la Conca amb Bacallà

Diversos restaurants i allotjaments de la comarca participen en l'edició d'enguany

El bacallà és el protagonista de les Jornades

El bacallà és el protagonista de les Jornades

Del 3 al 19 de juny se celebren les II Jornades Sabors de la Conca amb Bacallà, organitzades per l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Conca de Barberà i Muntanyes de Prades amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Conca de Barberà.

Els restaurants i allotjaments participants elaboraran menús creats especialment per a l'ocasió, amb el bacallà com a protagonista, i estaran maridats amb vins de la DO Conca de Barberà. Hi participen Art Restaurant, Cal Travé, Les 3 Esses, El Cortijo, Isama Cafetería, El Molí del Mallol, La Tocineria, Restaurant Els Ceps, Camping-Resort Serra de Prades, Restaurant Sagues i Hostal Restaurant Feliuet.

Podeu consultar-ne tota la informació al web de les jornades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: