CULLERA DE BOIX
24/01/2017Menjar fora de casa és sempre una tasca difícil i requereix preparació per seguir mantenint una dieta equilibrada. Les receptes de Cullera de Boix, el restaurant de paella de Barcelona, t’ajudaran a fer-ho.
A vegades, planificar els àpats de carmanyola és difícil, ja sigui per falta de temps o per falta de ganes! Una opció és fer més quantitat de menjar a l’hora de sopar i aprofitar-lo per al dinar del dia següent. S’estalvia temps i així és més senzill preparar aquests àpats. Però també és cert que, de tant en tant, convé fer canvis en l’alimentació, i també ve de gust menjar coses diferents, per no repetir el menú.
Així, doncs, et proposem 5 idees perquè les introdueixis, o les aprofitis, en aquests dinars fora de casa. Amb aquesta selecció de receptes de Cullera de Boix, donaràs color als àpats de carmanyola i tastaràs nous sabors.
Amanida de Tomàquets de Montserrat
Aquesta Amanida de Tomàquets és un dels plats més senzills i més eficaços per a una carmanyola. En aquest cas, el secret es troba en la salsa d’acompanyament: el romesco. Això sí, és important portar la salsa a part i amanir-ho al moment.
Xai amb romaní
Aquest és un plat més elaborat i, per tant, s’hi ha de dedicar més temps. Però val la pena! El xai, amb el toc del romaní, té un sabor més fresc, i el puré de patata és el millor acompanyament. Aquesta recepta és adient per preparar-la un dia abans o durant el cap de setmana, i fer-ne més quantitat per al tàper del dilluns.
Morro de bacallà
El morro és la part més melosa d’aquest peix i, en aquesta recepta, ve acompanyat de tomàquets confitats, alfàbrega i olivada. Un conjunt de sabors aromàtics perfectes per a un dinar saludable a l’oficina.
F
Una amanida refrescant, gràcies a la presència de la menta, i d’arrel catalana. Acompanyada del pernil i les gambes, la converteixen en un mar i muntanya curiós. També pot ser una opció per fer-ne més quantitat un dia i aprofitar-la per a un altre àpat de la setmana.
Paella de Carn i Verdures
No es pot oblidar! És un plat que s’ha d’elaborar durant el cap de setmana o un dia festiu, ja que comporta més temps preparar-la. Normalment ja és un plat abundant, però si s’hi afegeix una mica més de quantitat en sobrarà prou per reaprofitar-la per al tàper, ja que l’arròs és un dels aliments que més bé es conserva en una carmanyola. En trobaràs 5 tipus al receptari de Cullera de Boix.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: