Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Ada Parellada es reinventa arran de la crisi de la Covid-19

La cuinera Ada Parellada ofereix un servei de 'delivery' al personal sanitari

Ada Parellada ofereix un 'delivery' al personal sanitari © Enrique Marco

Ada Parellada ofereix un 'delivery' al personal sanitari © Enrique Marco

A aquesta heroïna del rebost no cal presentar-la perquè és l’Ada Parellada, del Semproniana. Li passo el micro i prou: "Amb l'anunci del confinament em vaig desmuntar. Tirar endavant i servir a qui ho necessités em va obsessionar. Buscar la manera de ser útil era l'únic que tenia al cap. I també no haver d'acomiadar una part de l'equip", explica la popular cuinera. Tenint menjar, cuina i ganes d'ajudar, i també el fet que als restaurants se'ls permet servir a domicili, no hi havia cap impediment, segons Parellada, per buscar una fórmula viable per fer arribar menús saludables, saborosos i variats a les persones que ho estan donant tot, que arriben exhaustes a casa i no tenen temps de cuinar: els sanitaris. Dit i fet.

"Hi som de dilluns a diumenge, perquè la ciutat, tot i que adormida, no s'atura i cada dia hem de dinar. Aquest estat d'alarma sembla un estat de guerra, que jo només he vist a les pel·lícules", afegeix. I ens explica que, l'altre dia, quan era a l'entrada del Semproniana, feinejant, va venir una noia, afamada. Era metgessa i acabava d'incorporar-se a l'equip de l'Hospital Clínic. Havia sortit de l'hospital i abans de tornar a Girona, on dorm, buscava alguna cosa per dinar. Tot era tancat. "Li vaig dir que li’n podia vendre. I, un cop l'hi serveixo, me la trobo menjant al carrer, sota la pluja. La imatge era surrealista. Evidentment, li vaig dir que fes el favor de seure en una tauleta que tinc just a l'entrada. Tan agraïda, va quedar", diu. 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: