Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Arrenquen les Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l'Ebre

44 restaurants oferiran menús amb la galera com a ingredient principal

La galera és la protagonista de les Jornades

La galera és la protagonista de les Jornades

Els municipis de l'Ametlla de Mar, l'Ampolla, la Ràpita i Alcanar, viles marineres que mantenen vives les tradicions pesqueres, seran l'escenari d'aquestes jornades gastronòmiques, fins al 16 de març, que enguany celebren el desè aniversari.

L'edició d'aquest any també comptarà amb la col·laboració de la DO Terra Alta, que a més del maridatge en els diferents menús, organitza un concurs a Instagram que ofereix la possibilitat de gaudir d'un lot de vins DO Terra Alta o d'una experiència enoturística a un celler de la Ruta del Vi de la Denominació d'Origen.

Les Jornades també han incorporat paquets amb una nit als establiments hotelers adherits, proposta que permet allargar l'estada dels visitants que opten per una escapada de més d'un dia a les Terres de l'Ebre.

Podeu consultar tota la informació de les Jornades, així com del concurs, a través del lloc web: https://terresdelebre.travel/jornadesgalera/

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: