Troba la teva recepta

Arriba la 168a Fira de la Candelera de Molins de Rei

Coincideix amb la 39a Fira de Vins i Caves, de l'1 de febrer al 3 de febrer

Presentació de la Fira de la Candelera

Presentació de la Fira de la Candelera

La 168a Fira de la Candelera, la reina de Molins de Rei, torna de l'1 al 3 de febrer juntament amb la 39a Fira de Vins i Caves. Aquesta festa és un espai de tastos i degustacions per als visitants i de presentació de productes per part dels expositors on s'organitzen tastos de cerveses, concursos de tast de vins per parelles, projeccions de cinema, menús de degustació, entre d'altres. Cada any la fira convida una denominació d’origen, i enguany és el torn de la DO Costers del Segre.

Per acompanyar els tastos podeu degustar la coradella, el plat més tradicional de Molins de Rei i que aquest any ha guanyat el concurs del Plat Favorit dels Catalans. Uns dies abans de al fira, el 26 de gener, tindrà lloc el tradicional concurs de coradella entre els restaurants de la vila i es presentarà un receptari, fet per restauradors locals, amb la coradella com a protagonista. El 22 de febrer, es durà a terme una classe magistral per aprendre a preparar la coradella d'una manera innovadora, i el dimecres 23 podreu particpar en la sessió de cuina de verdures d'hivern que organitza l'Ajuntament.

També podreu gaudir d'activitats com la mostra d'arbres fruiters i plantes ornamentals o la mostra d'estris i maquinària agrícola i jardinera. I per als infants hi ha activitats com els tallers de granja perquè descobreixin part del bestiar, com ara galls, gallines, faisans, perdius, etc., a més de distreure's en espais com el rocòdrom o la tirolina. I els amants del motor no oblideu visitar la fira de l'automòbil, on trobareu una mostra de vehicles de competició. 

Novetats

Aquesta edició amplia la superfície gastronòmica amb un espai específic a la plaça de Catalunya (ajuntament) on hi haurà instal·lats 'foodtrucks' i, a més, un espai de cuina en directe equipat amb il·luminació, so, pantalles i circuit tancat de televisió per no perdre detall de les diverses sessions. Finalment, es comptarà amb la presència de la Fira de les 40 hores de Ripoll per tal de donar a conèixer la riquesa d’altres territoris del nostre país

L’oferta d’activitats és tan extensa que ningú es quedarà sense la seva!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

26 abr

(R)Evolució a la cuina: la revolució tecnològica

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto