Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Barcelona recupera el Cèntric

Se suma a l’oferta de restaurants on menjar bé i a bon preu i s’integra al grup San Telmo

cèntric canalla bcn

cèntric canalla bcn

Patates braves, ensalada russa, calamars, albergínies amb mel i llima, anxoves, ventresca de tonyina amb tomàquet, truita de patates, ous estrellats amb diverses combinacions o hamburguesa ecològica de vedella gironina. Els plats típics del ‘tapeo’ i d’altres platillos més o menys clàssics trufen les cartes de molts dels últims restaurants que estan apareixent a Barcelona. Per moda o per ser fidels a la tradició, la ciutat està recuperant una cuina desimbolta i ben feta on la senzillesa i la qualitat són els trets distintius, a taula, al servei i a l’ambient.

Un dels últims establiments a reforçar aquest camí ha estat el Cèntric Canalla. L’antic local del carrer Tallers amb Ramelleres, un clàssic del Raval en peus des de 1941, va tancar abans de Nadal però des de fa un mes i mig torna a saludar la ciutadania. I ho fa amb l’aparença renovada, però perfectament recognoscible. És el Cèntric de sempre, amb el confort actual i una sala a l’interior que l’allarga i augmenta els arguments per deixar-s’hi caure. Per als qui vulguin una copa i una tapa, un mos i gresca, l’espai al voltant de la barra i a les taules que miren al carrer és la zona indicada. Els qui prefereixen entaular-se sense reverències tenen en el Tigre, el nom amb què s’ha batejat la sala interior, la resposta a les seves peticions.

Ara l’establiment forma part del grup San Telmo, que ja compta amb cinc locals més a Barcelona, i motiu pel qual ha afegit l’adjectiu ‘canalla’ al seu nom. Tots tenen en comú l’elegància, la senzillesa i el benestar que proporcionen tant al paladar com a la cartera, cosa fins ara relativament difícil de trobar a la ciutat. El Cèntric obre cada dia de 8 h a 1 h, acull les jornades de futbol més intenses i té en la música una companya imprescindible.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: