El nou establiment barceloní té una barra amb trenta tiradors de cervesa artesana
biercab
Amb les principals fires i festes de la cervesa a l’esquena i amb desenes de cerveseres artesanes escampades arreu de Catalunya, ara arriba el moment dels locals on assaborir, amb gràcia i comoditat, la gran varietat de begudes de llúpol existents. Aquesta és la intenció de BierCaB, “un espai gastronòmic i cerveser”, segons es defineixen, obert des de fa un mes a Barcelona i amb una barra amb 30 tiradors de cerveses artesanes.
Les cerveseres navarreses NaparBier i Gabriel Bocanegra (Zombier) i els sommeliers Sven Bosch i Manolo Baltasar són els quatre socis que han posat en marxa el local. Les begudes fetes a Pamplona, considerades de les millors que s’elaboren a l’Estat espanyol, dominen l’oferta, però també n’hi ha d’importació, com Mikkeler, Alvinne, De Struise Brouwers, Lervig, LoverBeer, Toccalmatto o Brouwerij De Molen. De la resta de tiradors brollen cerveses de diversos orígens, entre els quals sobresurt la catalana Carles Agullons.
Un altre dels punts forts de BierCaB és la promoció de la cervesa fresca, líquid servit al local poc temps després d’haver-se produït. L’establiment no ha descuidat la carta de plats que acompanyen les canyes, amb una col·lecció dirigida per Sergio Ruiz, xef de l’hotel Melià, on sobresurten les patates braves.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia