El 1893 va néixer a Camprodon Galetes Birba, una empresa que des del primer moment va apostar per l’elaboració de productes de primera qualitat amb ingredients naturals i fets de manera artesana. 125 anys després, aquesta filosofia no ha canviat i per això continuen sent un dels elaboradors de galetes més preuats del nostre país.
Ingredients naturals
La clau de les galetes Birba són els ingredients naturals amb què s’elaboren. Per exemple, fan servir ous frescos trencats a mà un a un, procedents de granges de la demarcació de Girona, a diferència d’altres elaboradors, que fan servir ou en pols. La mantega és fresca, de vaca, la xocolata és negra, amb un 60% de cacau, com a mínim, i la fruita seca es forneja, es torra i es pela a la fàbrica. Pel que fa a l’oli d’oliva, en fan servir, almenys, un 20% de verge extra i en cap cas no hi posen oli de palma.
Tot plegat fa que les galetes Birba s’hagin convertit en un producte que ens trasllada al gust de les galetes de sempre, artesanes, naturals i fetes com a casa amb tota la cura que es mereixen.