Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Birba aposta pel gust i per les galetes de sempre

Fa 125 anys que Birba elabora galetes seguint el mateix procés artesà per tenir el millor torrat i una textura cruixent

Galetes Birba

Galetes Birba

El 1893 va néixer a Camprodon Galetes Birba, una empresa que des del primer moment va apostar per l’elaboració de productes de primera qualitat amb ingredients naturals i fets de manera artesana. 125 anys després, aquesta filosofia no ha canviat i per això continuen sent un dels elaboradors de galetes més preuats del nostre país.

Ingredients naturals

La clau de les galetes Birba són els ingredients naturals amb què s’elaboren. Per exemple, fan servir ous frescos trencats a mà un a un, procedents de granges de la demarcació de Girona, a diferència d’altres elaboradors, que fan servir ou en pols. La mantega és fresca, de vaca, la xocolata és negra, amb un 60% de cacau, com a mínim, i la fruita seca es forneja, es torra i es pela a la fàbrica. Pel que fa a l’oli d’oliva, en fan servir, almenys, un 20% de verge extra i en cap cas no hi posen oli de palma.

Tot plegat fa que les galetes Birba s’hagin convertit en un producte que ens trasllada al gust de les galetes de sempre, artesanes, naturals i fetes com a casa amb tota la cura que es mereixen.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: