Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Cafès Novell crea la primera càpsula de cafè compostable

Les noves càpsules són de material renovable, no produeixen residus i mantenen tot el sabor i qualitat

Cafès Novell

Cafès Novell

La preocupació per una alimentació sostenible respectuosa amb el medi ambient ha arribat també al sector del cafè. Cafès Novell ha creat la primera càpsula de cafè compostable del mercat espanyol, que permet fer desaparèixer els residus en 12 setmanes. El sabor, l’aroma i la qualitat del cafè es mantenen, fent totalment compatible la responsabilitat ecològica amb el bon cafè. Aquesta càpsula és compatible amb Nespresso i s’ha de llançar a la paperera orgànica. Aquesta innovació pot marcar un abans i un després, ja que és una solució enfront la contaminació que generen els plàstics i aluminis de les càpsules convencionals.

Els materials que conformen la càpsula són renovables i estan fabricats amb materials biobased d’última generació.

Així doncs, està formada per un material Ecovio amb un alt contingut de fonts renovables,  compostable en planta de compostatge industrial segons la norma EN 13431. La seva creació ha suposat un cost notori de diners i temps en innovació per part de l’empresa familiar de Vilafranca del Penedès. A més, el cafè utilitzat és totalment ecològic i el podreu trobar intens o descafeïnat a partir del 25 d’abril.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: