La varietat ‘premium’ del Sanjami de Cafès Pont inclou un plus de justícia social al bon gust
tallats
Des d’ara, els cafès de molts bars i restaurants no només marcaran l’inici de la jornada o posaran el punt final d’un àpat, sinó que a més afegiran un granet de sorra en el respecte cap al medi ambient i cap als productors de cafè dels països en desenvolupament. I això serà possible perquè l’empresa sabadellenca Cafès Pont ha rellançat al mercat de l’hostaleria una varietat gurmet del cafè Sanjami, de manera que els establiments que serveixin aquest producte, a més de bon sabor, participaran en una tasca de sensibilització.
El nou cafè ha estat reconegut amb el certificat UTZ, que assegura que el producte s’ha fabricat aportant un sou i unes condicions de feina justes als agricultors i l’entorn no ha rebut emissions perjudicials.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia