Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Can Jubany celebra el vintè aniversari

Aprofitant l’efemèride, ha inaugurat una nova terrassa i un laboratori per investigar i crear nous plats

Celebració restaurant Can Jubany

Celebració restaurant Can Jubany

Nandu Jubany està d’aniversari. Fa 20 anys que va obrir el restaurant de Calldetenes, i va voler-ho celebrar amb amics i companys. En total, més de tres-centes persones es van reunir al restaurant per celebrar el vintè aniversari, entre les quals hi havia cuiners com Ada Parellada o Joan Roca, crítics i periodistes gastronòmics, clients, proveïdors i amics. Per aconseguir donar estada a tanta gent, la celebració es va dividir en dues parts; un dinar obert a tots els convidats, i un sopar més íntim. L’equip de Jubany va servir una oferta gastronòmica basada en una selecció dels seus plats principals al llarg dels 20 anys, com una simbòlica commemoració. Per exemple, es van servir els canelons de pollastre amb tòfona.

L’acte també va servir per inaugurar dues noves dependències al restaurant: un espai exterior just a l’entrada i que estarà destinat al confort dels clients i sobretot per a l’època estiuenca, i un laboratori R D I que estarà situat a la planta baixa del restaurant i al costat de la cuina. Es tracta d’un espai per fer noves creacions i investigar, i, per fer-ho, és necessari estar al costat de la cuina però en una àrea separada. El més important és continuar innovant i reinterpretant els seus clàssics perquè els clients sempre tinguin ganes de tornar al restaurant.

A més, es va presentar el diari dels 20 anys del restaurant, que el van crear juntament amb el diari ‘Ara’. Recull l’evolució del projecte Jubany des de diferents perspectives i mantenint les seccions tradicionals que té un diari generalista. El 1999 Can Jubany va obtenir l’estrella Michelin, i Nandu Jubany reconeix l’ajuda d’Anna Orte, cap de sala i la seva parella, però també un pilar fonamental per al bon funcionament del restaurant que ha aconseguit mantenir-se des de fa 20 anys.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: