Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Celebra la primavera amb el Peix de Roca

La campanya del producte gastronòmic més tradicional de Begur arriba a la 17a edició

Tastets de Peix de Roca

Tastets de Peix de Roca

Begur celebra la 17a Campanya Gastronòmica del Peix de Roca amb moltes propostes primaverals per gaudir del peix i de l'arribada del bon temps. Aquesta nova edició comença el dissabte 18 d’abril, coincidint amb el segon cap de setmana després de Setmana Santa, i finalitza el diumenge 7 de juny. El peix de roca és el producte gastronòmic més tradicional d’aquesta població de la Costa Brava i, per aquest motiu, cada any li reten homenatge amb una campanya primaveral.

Durant aquests mesos, 18 restaurants de Begur ofereixen un menú especial amb el peix de roca com a protagonista. Alguns dels plats que ofereixen són el tàrtar de peix de roca al Cafè Begú, peix de roca al forn a Casa Juanita, crema de peix de roca a l'Hotel Eetu, i flam de peix de roca al Vintage Hotel. Cada restaurant, per tant, ofereix un menú basat en aquest ingredient però amb plats i preus diferents, amb la intenció que els clients puguin fer una ruta de restaurants per tastar totes les propostes amb peix de roca.

Activitats de cap de setmana
La Campanya Gastronòmica no es queda només a l’interior dels restaurants de la ciutat, sinó que surt al carrer per proposar diverses activitats, tallers i tastos per a tota la família. La jornada de presentació de la nova campanya, el dissabte 18 d’abril, comptarà amb la presència del conegut humorista de Crackòvia Max Marieges. Durant l’esdeveniment s’oferirà una degustació de tastets de peix de roca maridat amb una copa de cava i una altra de cervesa Inedit, a càrrec dels restaurants participants.

També s’han organitzat activitats com la Nit dels Amants del Cinema, on el divendres 1 de maig es projectarà la pel·lícula ‘Un viaje de diez metros’ a les 22 h al Cinema Casino. A més, el dissabte 16 de maig tenen preparat el Concurs de Cuina Popular, i, el dissabte 23 de maig, la Fira del Mar i Botiga al Carrer, entre altres activitats.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: