Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Comença el cicle ‘Cuina 1714’

El 300 del Born acull unes xerrades que donaran a conèixer què menjàvem al segle XVIII

El 300 del Born

El 300 del Born

El dijous 6 de març té lloc a l’espai El 300 del Born la primera xerrada de ‘Cuina 1714’, un cicle organitzat per CUINA, amb la col·laboració de Moritz, que donarà a conèixer com es menjava a Barcelona al segle XVIII. El biòleg, gastrònom i col·laborador del CUINA Francesc Murgadas conduirà el primer diàleg, que se centrarà en el cafè. Murgadas farà una introducció divulgativa del producte i, tot seguit, en parlarà amb Salvador Sans, propietari de la històrica botiga Cafès El Magnífico.

A partir d’aquí, el primer dijous de cada mes, a les 19 h, El 300 del Born, al Born Centre Cultural de Barcelona, acollirà noves sessions dedicades a altres productes i ingredients de l’època, com ara el pa i les coques, la ratafia i els licors, o el cacau i la xocolata. En totes elles, Francesc Murgadas introduirà el producte i en parlarà amb un cuiner, elaborador, comerciant o erudit expert en la matèria.

Les properes sessions seran:
  • 10 d'abril. Pa i coques
  • 8 de maig. Ratafia i licors
  • 5 de juny. Cacau i xocolata
  • 3 de juliol. Aigua de civada i begudes refrescants
  • 4 de setembre. Tomàquets
  • 2 d'octubre. Bolets
  • 6 de novembre. Conserves (embotits)
  • 4 de desembre. Aviram

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: