Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Compartir: de Cadaqués a Barcelona

El nou restaurant dels xefs Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas, Compartir Barcelona, obre les portes seguint la mateixa filosofia de Compartir Cadaqués, que aquest any celebra el desè aniversari

Oriol Castro, Mateu Casañas, Nil Dulcet i Eduard Xatruch

Oriol Castro, Mateu Casañas, Nil Dulcet i Eduard Xatruch Joan Valera

Ja està en marxa Compartir, el nou restaurant barceloní d’Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas, que segueix la mateixa filosofia del seu homònim de Cadaqués. 

Per dur a terme aquest nou projecte els xefs s’han associat amb Nil Dulcet, que serà el director del restaurant i que va formar part de l’equip de cuina de Compartir Cadaqués des de l’inici i, més tard, va ser el primer cap de cuina de Disfrutar.

Canelón de atún con sabores mediterráneos   @Joan Valera

Situat al carrer València, 225, al cor de l’Eixample de Barcelona, el local disposa de 550 m2 repartits en tres sales i amb una capacitat per a 80 persones, que podran gaudir d’una experiència gastronòmica a la carta i per compartir, amb una proposta moderna, de producte i amb arrels tradicionals, seguint la mateixa filosofia de Compartir Cadaqués, però sense ser-ne una rèplica, ja que l’oferta és diferent. Això sí, a la carta hi ha clàssics que actualment es troben a Cadaqués, com l’amanida de bleda-rave, el caneló de tonyina, els bombons líquids de xocolata o el coulant d’avellana.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: