Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Compendi de la gastronomia jueva

Débora Chomski presenta un llibre en què repassa la tradició cultural, espiritual i culinària hebrea

Débora Chomski

Débora Chomski

Que la gastronomia és l’expressió d’un poble, ningú no ho dubta. Explorar els lligams entre litúrgia, espiritualitat, cultura i alimentació jueves ha estat el propòsit de Débora Chomski en el llibre ‘Cocina judía para celebrar la vida’ (Ediciones Trea). L’autora traça un recorregut històric per les cuines més antigues i transcendents de la gastronomia internacional, amb influència especial en les cuines de la Mediterrània, l’Europa de l’Est i els Estats Units.

El volum recull testimonis i 250 receptes de les diverses tradicions del poble jueu, des d’instruccions basades en la càbala fins a preceptes més avantguardistes.

La presentació del llibre, que tindrà lloc el dijous 26 de maig a les 19.30 h a la llibreria del Centre Cultural del Call de Barcelona (Sant Honorat, 9), comptarà amb la participació de l’autora, el director de CUINA, Josep Sucarrats, i el rabí David Libersohn.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: