Débora Chomski presenta un llibre en què repassa la tradició cultural, espiritual i culinària hebrea
Débora Chomski
Que la gastronomia és l’expressió d’un poble, ningú no ho dubta. Explorar els lligams entre litúrgia, espiritualitat, cultura i alimentació jueves ha estat el propòsit de Débora Chomski en el llibre ‘Cocina judía para celebrar la vida’ (Ediciones Trea). L’autora traça un recorregut històric per les cuines més antigues i transcendents de la gastronomia internacional, amb influència especial en les cuines de la Mediterrània, l’Europa de l’Est i els Estats Units.
El volum recull testimonis i 250 receptes de les diverses tradicions del poble jueu, des d’instruccions basades en la càbala fins a preceptes més avantguardistes.
La presentació del llibre, que tindrà lloc el dijous 26 de maig a les 19.30 h a la llibreria del Centre Cultural del Call de Barcelona (Sant Honorat, 9), comptarà amb la participació de l’autora, el director de CUINA, Josep Sucarrats, i el rabí David Libersohn.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia