Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

COMRàdio estrena ‘Amb denominació d’origen’

El programa defensa els vins catalans i el presenta la sommelier Meritxell Falgueras

L'estudi de COMRàdio

L'estudi de COMRàdio - Anna Jiménez

Meritxell Falgueras

Meritxell Falgueras - Enrique Marco

Aquest estiu, els vins catalans amb denominació d’origen són protagonistes a les ones de COMRàdio de la mà de la sommelier Meritxell Falgueras, cinquena generació del Celler de Gelida de Barcelona.

Falgueras ha ideat un programa didàctic i amb glamur per donar a conèixer als oients tots els vessants del món del vi a través de múltiples òptiques i múltiples personatges. Sommeliers, elaboradors, cuiners i altres convidats compartiran amb els oients coneixements i preferències vitivinícoles en cada espai.

‘Amb denominació d’origen’ us ajudarà a aprendre vocabulari específic, a harmonitzar plats, a desfer falsos mites sobre el vi… I també a descobrir les possibilitats enoturístiques del territori català amb la periodista gastronòmica Carme Gasull, així com el dia a dia de les viniteques amb les anècdotes i els consells del botiguer Toni Falgueras.

‘Amb denominació d’origen’. Cada dissabte, de 13 a 14 h, a COMRàdio.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: