El programa defensa els vins catalans i el presenta la sommelier Meritxell Falgueras
L'estudi de COMRàdio - Anna Jiménez
Meritxell Falgueras - Enrique Marco
Aquest estiu, els vins catalans amb denominació d’origen són protagonistes a les ones de COMRàdio de la mà de la sommelier Meritxell Falgueras, cinquena generació del Celler de Gelida de Barcelona.
Falgueras ha ideat un programa didàctic i amb glamur per donar a conèixer als oients tots els vessants del món del vi a través de múltiples òptiques i múltiples personatges. Sommeliers, elaboradors, cuiners i altres convidats compartiran amb els oients coneixements i preferències vitivinícoles en cada espai.
‘Amb denominació d’origen’ us ajudarà a aprendre vocabulari específic, a harmonitzar plats, a desfer falsos mites sobre el vi… I també a descobrir les possibilitats enoturístiques del territori català amb la periodista gastronòmica Carme Gasull, així com el dia a dia de les viniteques amb les anècdotes i els consells del botiguer Toni Falgueras.
‘Amb denominació d’origen’. Cada dissabte, de 13 a 14 h, a COMRàdio.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia