Carme Ruscalleda, la cuinera catalana més premiada i internacional, ens proposa aprendre al seu costat i posar en pràctica les tècniques i els coneixements imprescindibles per cuinar bé a casa. Ho fa a 'La paella pel mànec', un llibre que ens permet anar una mica més enllà i preparar receptes sorprenents, innovadores i variades per a cada ocasió.
A les pàgines del llibre trobareu totes les claus per cuinar des d'uns macarrons mar i muntanya fins a un cebiche de calamar, una coca de recapte, unes croquetes de pernil o uns deliciosos dimsum, entre moltes altres propostes. Sense oblidar les opcions vegetarianes, els entrants, els acompanyaments i les postres. En definitiva, un llibre complet i accessible que us ajudarà a espolsar-vos la mandra i la por a la cuina!
I és que el món actual ens porta a conèixer i tastar productes que no hauríem imaginat fa uns anys, però això serveix de ben poc si no sabem tallar la verdura correctament o preparar unes bones croquetes. La combinació ideal entre tradició i modernitat, entre el producte local i la cultura gastronòmica d'altres indrets.
En primera persona
Per al llançament del llibre, Carme Ruscalleda i Ara Llibres han preparat diverses activitats, algunes de les quals us indiquem a continuació:
- 13 de novembre, 19 h: Presentació al Mercat d'Hostafrancs, a la botiga Abacus, amb Paula Molés.
- 14 de novembre, 18 h: Presentació a l'Auditori de Girona, amb Meritxell Costa.
- 15 de novembre, 18.30 h: Signatures a Casa del Llibre de la Rambla de Catalunya.
- 25 de novembre, de 12 a 14 h: Signatures a l'Esclat de Malla.