Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Els coneixements de Carme Ruscalleda en un llibre

'La paella pel mànec' (Ara Llibres) inclou receptes perquè tothom pugui dominar la cuina

'La paella pel mànec'

'La paella pel mànec'

Carme Ruscalleda, la cuinera catalana més premiada i internacional, ens proposa aprendre al seu costat i posar en pràctica les tècniques i els coneixements imprescindibles per cuinar bé a casa. Ho fa a 'La paella pel mànec', un llibre que ens permet anar una mica més enllà i preparar receptes sorprenents, innovadores i variades per a cada ocasió.

A les pàgines del llibre trobareu totes les claus per cuinar des d'uns macarrons mar i muntanya fins a un cebiche de calamar, una coca de recapte, unes croquetes de pernil o uns deliciosos dimsum, entre moltes altres propostes. Sense oblidar les opcions vegetarianes, els entrants, els acompanyaments i les postres. En definitiva, un llibre complet i accessible que us ajudarà a espolsar-vos la mandra i la por a la cuina!

I és que el món actual ens porta a conèixer i tastar productes que no hauríem imaginat fa uns anys, però això serveix de ben poc si no sabem tallar la verdura correctament o preparar unes bones croquetes. La combinació ideal entre tradició i modernitat, entre el producte local i la cultura gastronòmica d'altres indrets. 

En primera persona

Per al llançament del llibre, Carme Ruscalleda i Ara Llibres han preparat diverses activitats, algunes de les quals us indiquem a continuació:

  • 13 de novembre, 19 h: Presentació al Mercat d'Hostafrancs, a la botiga Abacus, amb Paula Molés.
  • 14 de novembre, 18 h: Presentació a l'Auditori de Girona, amb Meritxell Costa.
  • 15 de novembre, 18.30 h: Signatures a Casa del Llibre de la Rambla de Catalunya.
  • 25 de novembre, de 12 a 14 h: Signatures a l'Esclat de Malla.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: