La revista CUINA et descobreix tots els secrets per triomfar als fogons
cuina japonesa
La revista CUINA continua oferint als seus lectors la possibilitat de convertir-se en grans xefs casolans a través de cursos monogràfics, organitzats en col·laboració amb els millors professionals del sector. La cuina tradicional catalana i la cuina japonesa són les dues pròximes propostes d’aquesta línia de tallers.
El fricandó, les mandonguilles amb sípia, el pollastre amb escamarlans, l’ànec amb peres, la llebre o el conill amb xocolata, els peus de porc amb naps, els cargols amb allioli i les faves són, entre altres, alguns dels plats més habituals del nostre receptari. Si voleu aprendre a fer-los a la perfecció, només us heu d’apuntar al curs de Cuina tradicional catalana que impartirà a l’escola Bell·Art de Barcelona el seu director i cuiner, David Lienas, del 14 de novembre al 19 de desembre.
Especial Nadal
Atesa la proximitat de les festes nadalenques, en aquest curs monogràfic dedicarem dues sessions a un especial de cuina de Nadal (escudella i carn d’olla, rostit a la catalana amb pollastre de pagès, tortell de reis). Les classes es fan els dilluns de 20 a 22 h a Bell·Art, centre de formació de cuiners i pastissers de Barcelona (Aribau, 83. Barcelona. Tel. 93 451 79 65). Les places són limitades —25— i el preu del curs —290 € per persona, amb un 10% de descompte per als subscriptors del CUINA— inclou receptari, material i diploma.
El Japó al plat
Però si el que us agradaria descobrir és una gastronomia més llunyana i exòtica, tot i que cada cop és més habitual en el nostre entorn, el vostre curs és el de Cuina japonesa. L’objectiu és aprendre a preparar diferents tipus de plats nipons, adquirir les tècniques de tall i trucs de xef japonès per triar el millor peix fresc a la peixateria.
El taller, organitzat conjuntament amb Comerjapones.com, el dirigeix Roger Ortuño Flamerich. El professor és Takashi Komura, xef del restaurant Bun Sichi, i el curs es fa del 12 de novembre al 3 de desembre, tots els dissabtes, de 12 a 14 h, a Arclinea. Espacio cocina en vivo (Milanesat, 6. Barcelona.)
Sushi, tempura, temakis, yakitori… es convertiran en plats habituals a les vostres cuines. El preu del taller, que inclou receptari, estris, ingredients per a les classes i diploma de participació, és de 250 € per persona (5% de descompte per als subscriptors del CUINA).
Per a la inscripció heu de fer un ingrés al següent número de compte tot indicant el vostre nom i cognoms i especificant el curs triat en el concepte.
Número de compte: 2100-0098-89-0200600853
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia