Bolets, postres, aperitius i menús de gala enceten la nova temporada de tallers culinaris
taller de cuina
Els cursos de cuina han tornat a Cuina.cat. En col·laboració amb l’escola Bell·Art de Barcelona, fins a finals d’any podreu escollir entre treure partit dels bolets, organitzar un àpat de festa, ser pastissers per un dia o bé enlluernar la família amb els aperitius de Nadal.
Durant dos dilluns consecutius, els dies 14 i 21 d’octubre, els bolets seran els protagonistes de la nova temporada de tallers dirigits per David Lienas. Ell us guiarà pels camins que duen fins a un plat de gírgoles gratinades amb botifarra, una royale de bolets bicolor amb torrades de bolets, o uns bolets saltats amb fideus orientals. Pel trajecte hi haurà temps de fer menges més senzilles —i no per això menys espectaculars— com un entrepà vegetal d’hamburguesa de bolets o un timbal de bacallà, bolets escabetxats i patates gratinats amb mussolina de codonyat.
Les propostes següents tenen un objectiu molt clar: triomfar a les festes nadalenques. Per començar, dues sessions de plats de festa, els dilluns 18 i 25 de novembre, en què les elaboracions es combinaran amb lliçons d’organització, un aspecte vital per sortir satisfet d’un bon àpat. Dues setmanes abans, els dilluns 4 i 11 de novembre, serà el torn de llepar-se els dits amb les postres senzilles que ha preparat en David. I finalment, els dilluns 9 i 16 de desembre, serà el moment d’endinsar-se en les temptacions dels aperitius de gala.
Cada curs té un preu de 90 euros/persona, amb un 10% de descompte per als subscriptors de CUINA. Les classes es duran a terme a les instal·lacions de Bell·Art, de 20 a 22 hores, i els assistents podran gaudir d’unes sessions de teoria i pràctica culinària exclusives. Les inscripcions s’han de fer des de l’apartat ‘Cursos’ del web de Cuina.cat.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia