CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
INICI
>
ACTUALITAT
>
Cuina mediterrània i d’autor a l’Idilicc Restaurant & Lounge
Cuina mediterrània i d’autor a l’Idilicc Restaurant & Lounge
Descobreix les innovacions i els tipus de menús flexibles que ofereixen
Idilicc Restaurant & Lounge
El Restaurant & Lounge Idilicc s’ha presentat com la nova alternativa de cuina mediterrània i d’autor al Baix Llobregat. Està atès per professionals de la cuina en unes instal·lacions reformades per gaudir d’un moment idíl·lic. Aquesta iniciativa va començar al setembre i planteja diverses innovacions, com per exemple servir vi i aigua de forma gratuïta als clients de tapes i carta, o un mig menú diari per a qui ho desitgi.
Els comensals trobareu a la carta del restaurant, en primer lloc, un recull de tapes que us permetran fer un tast de la cuina d’autor del restaurant, que de segur us deixaran amb ganes de més. Cada un dels plats amaga un dels petits plaers de la vida, tant si és de carn com de peix. El restaurant us convida a descobrir quins són els secrets, que no decebran ningú. Pel que fa a les postres, ofereixen el pastís del dia, on el gelat és una opció segura. La recomanació del restaurant és que si sou dels clàssics, demaneu el coulant; si no, descobriu les postres creades exclusivament per l’Idilicc. A més, per acompanyar els plats, ofereixen una acurada selecció de vins i caves segons gustos.
Menús flexibles segons l’ocasió
Idilicc vol satisfer les necessitats de tots els seus comensals, tant individuals com si són grups, perquè normalment volen sortir de l’oferta clàssica per diferents motius, com per exemple per un capritx gastronòmic. Per això, el restaurant té productes frescos, de qualitat i de proximitat. A més, està situat en un lloc envoltat per muntanyes, al municipi de la Palma de Cervelló, caracteritzat per la seva tranquil·litat i facilitat d’accés.
La seva oferta incorpora també menús per a grups, personalitzats segons els interessos, i dos grans esdeveniments. El primer, un ‘wedding planner’ per a noces, on s’ocupen de la proposta del menú i les begudes, s’organitza la prova als nuvis, la decoració del saló, de l’entrada del restaurant i les taules, l’elaboració del pastís, la il·luminació o la contractació del DJ, entre moltes activitats més. El segon és la celebració de menjars i sopars d’empresa. El seu objectiu és ser un ‘event planner’, és a dir, crear el menú definitiu i personalitzat, la decoració, fer la contractació d’un xou per als que ho vulguin, preparar activitats per als nens o per als adults... tot el necessari perquè la vetllada sigui estupenda.
A més, complementen l’oferta gastronòmica amb les millors ginebres i còctels de la zona per oferir-los després del sopar, perquè el comensal es relaxi i gaudeixi de la bona música. Abans de mitjanit, el còctel Idilicc de benvinguda és gratuït.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia