El restaurant de l’hotel Murmuri es presenta renovat amb una oferta que canvia la cuina oriental per la mediterrània
restaurant elpassatge del murmuri-arròs de la barceloneta
Sota la direcció de Giuseppe Palo i els seus socis Eduard Puiggròs i Carolina Murtra, el jove equip ofereix una carta de plats de sempre amb aire barceloní. Amanida de tomàquet, ventresca de tonyina i ceba tendra; burrata amb tomàquets rostits semidolços i oliva de Kalamata; Caviar Nacarí de la Vall d’Aran; gambes de Palamós a la planxa, i filet de tonyina, bolets i alls tendres són alguns dels plats i platets que hi podeu tastar.
ElPassatge ha obert fa unes setmanes amb la filosofia de pocs ingredients per plat i productes propers i de temporada però consistents, per no quedar-se amb gana. El xef, Pablo Felgueroso, explica que volen oferir una cuina amb gust de Barcelona i convertir-se en una alternativa per a aquells que volen menjar a bon preu, ja sigui a la terrassa o al restaurant. Per això, des de primera hora del matí ofereixen esmorzars, i deixen la cuina oberta per preparar dinars i sopars, platets per compartir fora d’hores, una carta de vins elaborada i copes de tarda o nit a qualsevol dels seus espais amb vistes sobre la Ciutat Comtal —el restaurant, la terrassa o el bar.
* elPassatge del Murmuri. Rambla de Catalunya, 104. Barcelona. Tel. 93 550 06 06.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia