COMRàdio estrena un programa d’entrevistes a la cuina de restaurants emergents
Anna Murgadas Judit Porta
A l’agost la cuina viatja per les ones. El dilluns 30 de juliol s’estrena una nova proposta radiofònica que farà venir salivera als oients que a les 15 h encara no hagin dinat. ‘Dinem i en parlem’ és un programa que s’emetrà des de la cuina de restaurants que comencen a fer-se un lloc en el panorama culinari català.
Anna Murgadas i Judit Porta són les encarregades de conduir l’espai, que cada setmana serà en un establiment diferent. A cadascun dels cinc restaurants des d’on s’emetrà el programa les conductores conversaran amb el xef, que alhora prepararà el dinar per a elles i per a un convidat diferent que cada dia s’asseurà a taula.
Artur Martínez, xef del restaurant Capritx de Terrassa, inaugurarà el programa la primera setmana. El seguiran Rafa Peña, del barceloní Gresca; el forner Jordi Morera, de l’Espiga d’Or de Vilanova i la Geltrú, i els xefs Francesc Gimeno i Raül Balam, responsables, respectivament, dels també barcelonins Bohèmic i Moments. Entre els personatges que cada dia desfilaran per la taula del programa hi haurà l’expresident del Parlament Joan Rigol, l’actriu Rosa Novell o David Carabén, líder del grup Mishima.
‘Dinem i en parlem’ s’emetrà de dilluns a divendres a COMRàdio de 15 a 15.30 h, des del 30 de juliol i fins al divendres 31 d’agost. A més dels xefs i els convidats especials, Murgadas i Porta compartiran taula amb un vi català escollit per Joan Nebot, director del web Vadevi.cat.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia