Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La DO Catalunya presenta una nova edició dels premis Digital Wine Contest

Fins al 20 de gener queden oberts els períodes de presentació de candidatures per a Millor Vídeo, Millor Imatge, Millor Text o Millor Prescriptor

Les inscripcions estan obertes fins al 20 de gener de 2023

Les inscripcions estan obertes fins al 20 de gener de 2023

La DO Catalunya ha obert les inscripcions per a la vuitena edició dels premis Digital Wine Contest (DWC), que van néixer fa més de 16 anys i s’han convertit en el primer concurs dedicat a premiar la creació de continguts relacionats amb el sector vitivinícola –en aquell moment, especialment els blogs. Des d’aleshores, les plataformes, les tendències i la manera de comunicar i de consumir aquests continguts han canviat molt.

El DWC ha sabut anar-se adaptant a aquestes noves tendències. Sense anar més lluny, la passada edició va incloure una nova categoria: la de Millor Prescriptor, per reconèixer la tasca de difusió de la cultura del vi, sobretot en un moment en què la creació de continguts és tan massiva i alhora efímera que la prioritat és sempre ser concisos i capaços de connectar amb els usuaris d’una manera immediata.

També amb aquesta voluntat de recollir les noves tendències, la categoria de Millor Vídeo inclou per primera vegada la xarxa TikTok com a plataforma de difusió del món del vi.

Categories i premis

Les categories, i els premis per categoria, són:

  • Millor Vídeo sobre #vicatalà i cultura vitivinícola - 1.500 € de premi
  • Millor Imatge sobre #vicatalà i cultura vitivinícola - 1.500 € de premi
  • Millor Text sobre #vicatalà i cultura vitivinícola - 1.500 € de premi
  • Millor Prescriptor sobre #vicatalà i cultura vitivinícola - 2.000 € de premi

Elecció dels guanyadors

El DWC és un concurs viu i, per tant, en cada nova edició s’adapta i s'ajusta per continuar millorant. Així, enguany s’inclouen alguns canvis en els mètodes de votació i, per exemple, el guanyador en la categoria de Millor Prescriptor serà decidit de nou al 100% per votació popular.

Pel que fa a les categories de Millor Vídeo, Text i Imatge, un cop es tanqui el període d’acceptació de candidatures, un jurat professional i multidisciplinari s’encarregarà de fer-ne una preselecció, de manera que es triaran vuit finalistes per a cadascuna de les candidatures, que seran les que es publicaran al web perquè la gent pugui votar-les.

La decisió final recaurà en un 50% sobre la votació popular i en un 50% sobre el jurat professional. D’aquesta manera, l’organització s’assegura que la decisió final tingui en compte l’opinió de professionals de diferents sectors relacionats amb la comunicació i el món audiovisual.

Les votacions al web s’obriran per a totes les categories del 26 de gener al 5 de febrer i estaran seguides i verificades per notari.

Bases i inscripcions

Al web del concurs hi haurà publicada tota la informació necessària per fer les inscripcions: bases completes i formularis d’inscripció per a cada categoria, que caldrà emplenar i retornar seguint les instruccions facilitades. No s’acceptarà cap candidatura que no hagi emplenat i enviat el formulari correctament abans del 20 de gener (inclòs).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: