L’empresa segueix el Tour amb una tapa diària corresponent al recorregut de la volta ciclista
tapes tour frança moritz
Per a alguns és l’excusa perfecta per encetar la migdiada; per a d’altres, un avorriment, un meravellós anunci de França, una competició emocionant. I aquest mes de juliol, el Tour de França també és una excusa gastronòmica. Així ho han vist els responsables de Moritz, grans amants de la bicicleta i del món que l’envolta, que s’han aliat amb la marca esportiva francesa Le Coq Sportif per celebrar les 21 etapes de la cursa amb tapes i sortides sobre dues rodes.
Jordi Vilà, xef en cap del petit imperi Moritz, ha preparat un plat per a cadascuna de les 21 etapes del Tour. Una ració en forma de tapa que homenatja la zona del país per la qual circula la comitiva ciclista. I Xavier Ayala, sommelier de la Fàbrica Moritz, s’ha encarregat del maridatge corresponent amb vins de cada regió. Fins i tot els responsables de Triticum, el forn de pa integrat dins l’estructura de la cervesera, han elaborat el pa del Tour, una peça rodona carregada de fruits secs per proporcionar l’energia necessària als esportistes.
Fins al 21 de juliol, cada dia el tàndem Le Coq Sportif i Barceloneta Bikes també organitza sortides amb bicicleta obertes a tothom. La cita arrenca a les 20 h i finalitza amb un toc de cerveses a la fresca.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia