Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El Forn Sistaré de Reus guanya la Llesca d'Or de la Ruta Catalana del Bon Pa

Hi participaven una seixantena de forners d'arreu de Catalunya

Els cuiners participants a la Ruta Catalana del Bon Pa

Els cuiners participants a la Ruta Catalana del Bon Pa

Tomàs i Xavier Pàmies Sistaré, del Forn Sistaré de Reus, han estat els guanyadors del premi la Llesca d’OrR; un reconeixement al millor forn de Catalunya, que després de quatre anys fent-se només a la ciutat de Barcelona, en aquesta cinquena edició s’ha obert a tots els forns del territori, i s’ha celebrat a l’Antiga Cerveseria DAMM de Barcelona.

Durant tota una setmana es van fer les fases classificatòries: a Barcelona, Reus, Lleida i Girona. En total, van ser 62 forners de Catalunya que presentaven pans de mig, i el jurat en va valorar de forma anònima totes les propietats: aspecte, tacte, gust, olor.

Els diferents forners reconeguts en aquesta Ruta Catalana del Bon Pa són els que aspiraran a les Estrelles de reconeixement als millors forns de l’Estat a la Ruta Española del Buen Pan 2019.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: