Troba la teva recepta

El març és el mes de la carxofa a Sant Boi de Llobregat

La Carxofada, el dia 31, marcarà el punt i final a un mes ple d'activitats gastronòmiques

La carxofa és la gran protagonista del març a Sant Boi

La carxofa és la gran protagonista del març a Sant Boi Thinkstock

La carxofa és el denominador comú del gruix de les activitats que es desenvolupen a Sant Boi el mes de març, amb un punt culminant del programa que heu de tenir ben marcat a l'agenda: la celebració de la tradicional Carxofada, que tindrà lloc el 31 de març.

Però abans, durant tot el mes, un bon grapat d’establiments d’hostaleria de Sant Boi ofereixen una àmplia oferta de menús i tapes elaborats amb aquesta hortalissa, tan present als camps i a la gastronomia del Baix Llobregat. Així, els menús es podran desgutar als restaurants Bavi Bistro, Cal Vitus, De Tapes, El orígen del pecado, El Pou de la Beleta, Diversus de Dalt, Escándalo, Il pecatto di Cupido i Marimorena, mentre que les tapes es podran trobar als bars i restaurants Gater, Rico Rico, Droop Àccura, Tot begut tot per beure, El Castell, Moments, Romaní obrador i pastisseria i La Copeta.

Activitats per a tothom

La programació d’activitats del mes de la carxofa està farcida d’actes per a tothom, com un 'showcooking' a càrrec de la cuinera marroquina Noura El-Kerrach i el Col·lectiu Degusta, maridat amb la cervesa santboiana Carxofa Beer, i el Rubrifolkum (del 7 al 9 de març), durant el qual se sorteja cada nit una caixa de carxofes i calçots.

A més, els comerços associats a Sant Boi Comerç han decorat els aparadors amb motius carxofers per promoure la carxofa i la festa de la Carxofada, i han posat en marxa un concurs a Instagram en què animen a publicar fotografies dels aparadors amb l’etiqueta #comerçcarxofer.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

14-24 mar

2n Festival Gastronòmic Passeig de Gourmets

Del 14 al 24 de març, Passeig de Gourmets obre les portes als 18 restaurants que participen en la segona edició...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto