El restaurant d’Àlex Suñé inaugura la carta d’estiu i estrena la terrassa
tonyina amb foie - restaurant mil921
Bacallà amb gintònic, amanida de tomàquets biodinàmics amb tataki de bonítol, tonyina amb foie a la llauna, arròs de sèpia amb espàrrecs, carreretes i gambes o garrinet amb pinya són els plats que configuren el nou menú de degustació del restaurant barceloní Mil921, dirigit per Àlex Suñé als fogons. L’establiment ha renovat la carta per posar-se en sintonia amb l’estiu i, a banda de recórrer als productes de temporada, el xef ha accentuat la influència japonesa sobre els nous plats.
Com molts altres restaurants avui dia, el Mil921 s’ha mantingut fidel a l’estacionalitat des que va obrir, fa tres anys. Aquesta darrera adequació als ritmes de la terra i el mar ha dut Suñé a buscar productes ecològics i biodinàmics de petits productors per accentuar-ne l’excel·lència. I aquesta recerca per la proximitat i la qualitat s’ha fet tenint en compte els sabors de la cuina tradicional catalana i la gastronomia nipona alhora, tan important per al cuiner.
Els plats de la carta també s’han adequat als mesos de calor i, a més, des de fa uns dies es poden assaborir a la terrassa que ha estrenat l’establiment. Un espai més informal on dinar, sopar o, fins i tot, per fer-hi un vermut.