Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El Nadal arriba al Suquet de l’Almirall

Sarsuela, canelons, pularda o garrí són algunes de les propostes del restaurant per a aquestes festes

Logo restaurant Suquet Almirall

Logo restaurant Suquet Almirall

La paella DO Barceloneta, bunyols de bacallà, peixos frescos i salvatges, arrossos melosos, de barca, caldosos... Aquests són alguns dels plats que es poden tastar habitualment a les taules del restaurant Suquet de l’Almirall, a Barcelona.

Cuina marinera tradicional que, amb l’arribada del desembre, comparteix protagonisme amb les receptes més clàssiques del Nadal: brou amb galets i carn d’olla; capó desossat, farcit i rostit; garrí ibèric de llet rostit al forn de llenya; pularda sencera i rostida amb farcit nadalenc, o canelons de Sant Esteve, entre altres.

En podreu gaudir directament a l’establiment o endur-vos els plats a casa. I si sou molta colla, no patiu, al celler hi ha espai per a grups –fins a seixanta persones.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: