Sarsuela, canelons, pularda o garrí són algunes de les propostes del restaurant per a aquestes festes
Logo restaurant Suquet Almirall
La paella DO Barceloneta, bunyols de bacallà, peixos frescos i salvatges, arrossos melosos, de barca, caldosos... Aquests són alguns dels plats que es poden tastar habitualment a les taules del restaurant Suquet de l’Almirall, a Barcelona.
Cuina marinera tradicional que, amb l’arribada del desembre, comparteix protagonisme amb les receptes més clàssiques del Nadal: brou amb galets i carn d’olla; capó desossat, farcit i rostit; garrí ibèric de llet rostit al forn de llenya; pularda sencera i rostida amb farcit nadalenc, o canelons de Sant Esteve, entre altres.
En podreu gaudir directament a l’establiment o endur-vos els plats a casa. I si sou molta colla, no patiu, al celler hi ha espai per a grups –fins a seixanta persones.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia