El racó gastronòmic de la plaça Reial de Barcelona
La Cuina del DO ofereix una carta farcida de plats elaborats amb producte de temporada i de proximitat
Cuina del DO
Des de fa tres anys, la plaça Reial de Barcelona té un hotel de luxe amb concepte ‘boutique’, el DO, que inclou un restaurant on els productes de proximitat i de temporada tenen un paper destacat a la carta.
El xef Pere Moreno acaba de renovar la carta per introduir-hi els productes d’hivern, amb 15 nous plats d’avantguarda amb els bolets, els peus de porc, les espardenyes o les verdures com a protagonistes. Tot plegat per mantenir l’essència del local: cuina mediterrània d’autor i amb personalitat. La seva proposta es basa en el producte local de qualitat, adquirit directament a proveïdors del país i seguint la filosofia ‘slow food’.
A la nova carta hi ha novetats destacades, com la mongeta del ganxet amb botifarra de peus de porc creada especialment per al DO, espardenyes i suc de ceba; l’arròs de trompetes de la mort amb foie a la brasa; el peix de llotja amb albergínia i miso, o la llengua de vedella amb escamarlans i salsifí. Una proposta per degustar el millor del rebost de l’hivern, amb productes de proximitat i de qualitat. També s’hi mantenen dos plats habituals del DO: l’arròs de llàgrima d’ibèric amb tirabecs i el melós amb gambes del cap de Creus.
La Cuina del DO ofereix un menú mariner, amb dos entrants de peix, arròs i postres (30 €); un menú DO, amb dos entrants, peix o carn i postres (45 €), i un menú Reial, amb tres entrants, peix, carn i dues postres (60 €). A més de La Cuina, el DO serveix tapes i platets a La Terrassa i una carta creada especialment per a l’estiu a El Terrat. De fet, l’any passat, va ser escollit entre els 25 millors petits hotels de l’Estat, segons els premis Travellers’ Choice del portal TripAdvisor.
La Cuina del DO Plaça Reial, 1. Barcelona.
Tel. 93 481 36 66
Obert de dimarts a dissabte, migdia i nit.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia