El restaurant de l’hotel Bagués s’inspira en les ‘brasseries’ i els ‘bistrots’ francesos
Bistrot El Regulador Restaurant Hotel Bagués
Situat en un dels palaus més bonics de la ciutat de Barcelona —avui l’hotel Bagués— El Regulador ret homenatge a l’antiga balança de la joieria, una peça que actualment s’exposa al mercat de la Boqueria.
El xef George Pierre ha dirigit el naixement del nou establiment de la Rambla, amb Raúl Sánchez com a cap de cuina en el dia a dia d’un restaurant que ofereix una carta basada en la cuina creativa de mercat i en el marisc.
Per la seva banda, el bar del ‘bistrot’ ha apostat per una col·laboració exclusiva amb la cocteleria Xixbar —especialista en gintònics— amb vista a l'obertura de la terrassa de l’hotel la propera primavera. Mentrestant, els seguidors d’aquest combinat podreu gaudir-ne en esdeveniments privats, setmanes gastronòmiques i celebracions puntuals.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia