Troba la teva recepta

Les Grands Buffets presenta La Tente d'Apparat, un nou espai d'estil barroc

L'estructura, que es tracta d'un envelat decorat amb elements de l'època, se situa al terrat de l'establiment

La Tente d'Apparat, el nou espai del restaurant Les Grands Buffets

La Tente d'Apparat, el nou espai del restaurant Les Grands Buffets

El restaurant francès Les Grands Buffets, el primer del país a nivell de facturació, ha obert el seu nou saló, La Tente d'Apparat. L'objectiu de Louis Privat, fundador del local, era oferir als seus clients una terrassa protegida dels primers raigs del sol en un espai decorat elegantment però mantenint el menjar com a protagonista.

L'estructura no es tracta d'una tradicional pèrgola ni d'una galeria de cristall, sinó que representa un envelat en la terrassa del restaurant. És un espai que es manté en el temps, conté elements de l'època barroca com làmpades d'aranya amb llàgrimes de cristall, grans miralls daurats, canelobres de plata i altres objectes típics d'aquells temps que atorguen a La Tente d'Apparat un ambient únic. Tot, com és evident, envoltat per l'aire refinat característic de França.

L'envelat ha comptat durant la seva creació amb la col·laboració de mestres artesans, arquitectes i decoradors de referència del país per tal que l'espai destaqui no només pels àpats presentats, sinó també per l'estil propi. El restaurant principal, Les Grands Buffets, ja s'ha fet un nom al món sencer gràcies a tot el repertori de gastronomia francesa que ofereix, tant de manera tradicional com reinventada, cosa que ha atret els paladars més selectes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15 oct

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

15 oct

Jornades gastronòmiques 'La poma a la cuina'

Pomes farcides de carn, amb botifarra dolça, amb confit de pinya o amanida de formatge fresc, entre d'altres. Tornen...

15 oct

III Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor

Com ja es tradició, el poble tarragoní de Mont-roig del Camp i Miami Platja celebra unes jornades dedicades...

18 oct

'Cosa/Cos' de Les Impuxibles

A través d'un poemari en viu, una selecció personal de poemes de dones, es visibilitza el procés...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto