Troba la teva recepta

Les Grands Buffets presenta La Tente d'Apparat, un nou espai d'estil barroc

L'estructura, que es tracta d'un envelat decorat amb elements de l'època, se situa al terrat de l'establiment

La Tente d'Apparat, el nou espai del restaurant Les Grands Buffets

La Tente d'Apparat, el nou espai del restaurant Les Grands Buffets

El restaurant francès Les Grands Buffets, el primer del país a nivell de facturació, ha obert el seu nou saló, La Tente d'Apparat. L'objectiu de Louis Privat, fundador del local, era oferir als seus clients una terrassa protegida dels primers raigs del sol en un espai decorat elegantment però mantenint el menjar com a protagonista.

L'estructura no es tracta d'una tradicional pèrgola ni d'una galeria de cristall, sinó que representa un envelat en la terrassa del restaurant. És un espai que es manté en el temps, conté elements de l'època barroca com làmpades d'aranya amb llàgrimes de cristall, grans miralls daurats, canelobres de plata i altres objectes típics d'aquells temps que atorguen a La Tente d'Apparat un ambient únic. Tot, com és evident, envoltat per l'aire refinat característic de França.

L'envelat ha comptat durant la seva creació amb la col·laboració de mestres artesans, arquitectes i decoradors de referència del país per tal que l'espai destaqui no només pels àpats presentats, sinó també per l'estil propi. El restaurant principal, Les Grands Buffets, ja s'ha fet un nom al món sencer gràcies a tot el repertori de gastronomia francesa que ofereix, tant de manera tradicional com reinventada, cosa que ha atret els paladars més selectes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

Biofira L'Ecològica de Solsona 2019

Coincidint amb la Setmana del Medi Ambient, que a Solsona se celebra del 15 al 21 de juliol, la ciutat acull una...

20 jul

Mercat Romà de Guissona 2019

Des de fa 23 anys, Guissona rememora el seu passat romà amb una festa on els visitants tenen l’oportunitat...

20 jul

Aplec del Romesco

A Santa Coloma de Queralt, la recepta del romesco passa de pares a fills i se n’ha perdut el rastre en el...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto