El restaurant francès Les Grands Buffets, el primer del país a nivell de facturació, ha obert el seu nou saló, La Tente d'Apparat. L'objectiu de Louis Privat, fundador del local, era oferir als seus clients una terrassa protegida dels primers raigs del sol en un espai decorat elegantment però mantenint el menjar com a protagonista.
L'estructura no es tracta d'una tradicional pèrgola ni d'una galeria de cristall, sinó que representa un envelat en la terrassa del restaurant. És un espai que es manté en el temps, conté elements de l'època barroca com làmpades d'aranya amb llàgrimes de cristall, grans miralls daurats, canelobres de plata i altres objectes típics d'aquells temps que atorguen a La Tente d'Apparat un ambient únic. Tot, com és evident, envoltat per l'aire refinat característic de França.
L'envelat ha comptat durant la seva creació amb la col·laboració de mestres artesans, arquitectes i decoradors de referència del país per tal que l'espai destaqui no només pels àpats presentats, sinó també per l'estil propi. El restaurant principal, Les Grands Buffets, ja s'ha fet un nom al món sencer gràcies a tot el repertori de gastronomia francesa que ofereix, tant de manera tradicional com reinventada, cosa que ha atret els paladars més selectes.