Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El tornejat de verdures

Descobriu com convertir verdures i hortalisses en grans obres mestres

Com bé explica el vídeo, el tornejat és una tècnica o tipus de tall que s’utilitza amb hortalisses perquè permet donar una forma més ovalada i regular. Prové de la cuina francesa i s’utilitza principalment en restaurants per millorar la presentació del plat. Són 8 minuts d’intensa explicació on podeu veure pas a pas quina és la millor forma de tornejar les verdures. En aquest cas, us mostrarà com convertir un bolet normal i corrent en gairebé una obra mestra.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: