Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Els millors vins blancs

Dos Penedès i un Priorat entre els cinc millors de l'Estat espanyol

Copes de vi blanc

Copes de vi blanc

Jancis Robinson, reconeguda crítica de vins britànica, i el seu especialista Luís Gutiérrez, han triat tres vins catalans en una selecció dels cinc millors blancs de l’Estat espanyol. Dels vins nacionals, dos pertanyen a la DO Penedès i un a la DOQ Priorat.

El Xarel·lo Porcelànic 2011 de Ton Rimbau —qualificat com “la revolució imparable”— i el Xarel·lo Can Credo 2009 de Recaredo són els dos Penedès de la llista que s’ha publicat recentment al web de Jancis Robinson. L'altre català és un Priorat (Pedra de Guix 2010) i la resta de posicions queden repartides entre un Rueda i un Valdeorras.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: