Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Esmorzars com els d’abans

Sergi de Meià i Adelaida Castells cuinen esmorzars de forquilla tradicionals, amb productes ecològics i de proximitat

Sergi i Adelaida

Sergi i Adelaida

El restaurant barceloní del xef de Vilanova de Meià, el Restaurant Sergi de Meià, situat al carrer Aribau, serveix des de les 9.30 h esmorzars de forquilla com els d’abans, tradicionals,amb productes ecològics i de proximitat.

Sergi de Meià i la seva mare, Adelaida Castells, s’han sumat a la tendència de recuperació dels esmorzars de forquilla, però, això sí, no són ‘brunchs’. No s’hi serveixen ni croissants, ni torrades amb melmelada, ni ‘cupcakes’. Al contrari, s’hi serveixen plats de tota la vida com escudella barrejada, peus de porc, morro i tripa, bacallà, botifarra negra o un deliciós entrepà de perdiu a la llauna, entre d’altres. És a dir, receptes nutritives per començar bé el dia o recuperar forces, tal com feien els pagesos i comerciants que es llevaven a trenc d’alba i feien una parada per fer un bon àpat i poder seguir treballant. La carta també inclou postres, i també tradicionals, com mató, flam d’ou o fruita, que poden anar regats d’un bon vi del Montsant o un cava.

Qui vulgui començar bé el dia, pot gaudir dels esmorzars de forquilla de Sergi de Meià i Adelaida Castells de dimarts a dissabte a partir de les 9.30 h. Se serveixen en una llarga taula compartida, a l’estil fonda, i el preu mitjà és d’uns 15 euros.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: