Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Girona, Temps de Flors, al paladar

La 56a exposició floral de la ciutat suma la participació d’una vintena de restaurants que serveixen flors als plats

girona temps flors

girona temps flors

A mitjan maig, des de fa 56 anys, Girona s’omple d’olors i colors gràcies a les composicions florals repartides per la ciutat. És l’homenatge de la ciutat a la primavera, en què any rere any més espais i entitats participen en la celebració.

Els darrers anys, diversos establiments dedicats a la restauració s’han sumat a la festa i enguany són 20 els restaurants que hi participen. Tots han dissenyat menús especials pels 15 dies de festeig i la meitat han incorporat flors als seus plats.

Tempura d’herbes i flors aromàtiques, fideuada de raps, ceps i musclos amb allioli de safrà, foie d’oca amb melmelada de pètals de rosa, galtes de vedella amb Parmentier de romaní i ceps, tagín de xai com al Marroc amb aigua de roses, flors de carbassó farcides de peix i marisc arrebossades amb sèsam daurat, tulipa de gelat de pètals amb Hypnotic o cítric, i herbes i flors en textura són alguns dels plats que s’oferiran entre el 7 i el 15 de maig. Els preus dels menús seran molt semblants als de l’any passat, al voltant dels 30-35 € de mitjana.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: