La 56a exposició floral de la ciutat suma la participació d’una vintena de restaurants que serveixen flors als plats
girona temps flors
A mitjan maig, des de fa 56 anys, Girona s’omple d’olors i colors gràcies a les composicions florals repartides per la ciutat. És l’homenatge de la ciutat a la primavera, en què any rere any més espais i entitats participen en la celebració.
Els darrers anys, diversos establiments dedicats a la restauració s’han sumat a la festa i enguany són 20 els restaurants que hi participen. Tots han dissenyat menús especials pels 15 dies de festeig i la meitat han incorporat flors als seus plats.
Tempura d’herbes i flors aromàtiques, fideuada de raps, ceps i musclos amb allioli de safrà, foie d’oca amb melmelada de pètals de rosa, galtes de vedella amb Parmentier de romaní i ceps, tagín de xai com al Marroc amb aigua de roses, flors de carbassó farcides de peix i marisc arrebossades amb sèsam daurat, tulipa de gelat de pètals amb Hypnotic o cítric, i herbes i flors en textura són alguns dels plats que s’oferiran entre el 7 i el 15 de maig. Els preus dels menús seran molt semblants als de l’any passat, al voltant dels 30-35 € de mitjana.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia