Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Ja és aquí l'oli nou de la DOP Siurana

Un producte essencial de la dieta mediterrània

Arriba una nova collita de l'oli DOP Siurana

Arriba una nova collita de l'oli DOP Siurana

Ja és aquí la nova collita de l’oli d’oliva verge extra DOP Siurana, un producte únic pel sabor, pels beneficis per a la salut i pel plaer gastronòmic que aporta. Un oli que prové de set comarques de la DOP Siurana, on les oliveres omplen el paisatge i contribueixen a donar vida als pobles, prevenen l’erosió i els incendis i redueixen la petjada de CO2.

Lhora de tastar-lo

El rentat de les olives, la molta, el batut, la separació i l’extracció són els punts clau d’un procés d’elaboració que dona lloc a un producte únic fet amb olives arbequines de primera qualitat, i que al novembre podeu tastar en diverses cites gastronòmiques: des del Gastronomic Forum Barcelona (del 6 al 8) fins a la Fira de l’Oli Nou de Reus (10 i 11) i la Fira de l’Oli Nou de Tarragona (24 i 25).

Podeu conèixer-ne totes les característiques i els detalls a la pàgina web www.dopsiurana.com.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: