Ja és aquí la nova collita de l’oli d’oliva verge extra DOP Siurana, un producte únic pel sabor, pels beneficis per a la salut i pel plaer gastronòmic que aporta. Un oli que prové de set comarques de la DOP Siurana, on les oliveres omplen el paisatge i contribueixen a donar vida als pobles, prevenen l’erosió i els incendis i redueixen la petjada de CO2.
L’hora de tastar-lo
El rentat de les olives, la molta, el batut, la separació i l’extracció són els punts clau d’un procés d’elaboració que dona lloc a un producte únic fet amb olives arbequines de primera qualitat, i que al novembre podeu tastar en diverses cites gastronòmiques: des del Gastronomic Forum Barcelona (del 6 al 8) fins a la Fira de l’Oli Nou de Reus (10 i 11) i la Fira de l’Oli Nou de Tarragona (24 i 25).
Podeu conèixer-ne totes les característiques i els detalls a la pàgina web www.dopsiurana.com.