Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Ja tenim els bloguers finalistes per al Dia CUINA

Els seleccionats participaran en activitats exclusives durant la celebració que es fa el dissabte 22 de setembre a Manlleu

cartell dia cuina

cartell dia cuina

Tenir un blog de cuina i enviar una recepta amb la cervesa com a ingredient van ser els requisits establerts per poder accedir a les activitats especials que hem preparat per al Primer Dia CUINA, que té lloc a Manlleu el dissabte 22 de setembre. Després de rebre una seixantena de propostes, en què la creativitat i les aptituds culinàries han quedat ben demostrades, hem escollit els afortunats. Són els blogs següents:

http://aprilskitch.blogspot.com
http://www.llepadits.com
http://thegoodfoodroom.wordpress.com
http://crijoarmael.blogspot.com.es
http://canmiseries.blogspot.com.es
http://cuinetes-carme.blogspot.com.es
http://www.dulcesbocados.com
http://deplatenplat.blogspot.com
http://el-pa-dels-ferrer.blogspot.com
http://caprofiti.blogspot.com
http://cuinescuina.blogspot.com
http://deliciousmarta.wordpress.com/
http://lacuinavioleta.blogspot.com
http://lalionesa.blogspot.com
http://nohihanous.blogspot.com
http://cuinetes.bloks.cat
http://delicies.blogspot.com
http://tiritinyam.blogspot.com
www.tumesagourmet.com
www.totesboelquelollacou.blogspot.com
www.currycurryquetepillo.com
www.flavorcook.com
www.atable.es
www.lasrecetasdemj.com
www.pimientosverdes.com

Les activitats reservades a aquests 25 bloguers comprenen una visita als horts de la cooperativa Sambucus, un matí al mercat municipal acompanyats pel cuiner Pep Nogué, una demostració de cuina a l’aula del mercat i un dinar al restaurant del mercat. A la tarda es lliuraran els premis a les receptes guanyadores en cadascuna de les categories proposades: tradicional, creativa i postres.

Si no heu estat cap dels 25 seleccionats, el Dia CUINA també compta amb vosaltres. La trobada s’emmarca en la celebració de la Festa del Porc i la Cervesa de Manlleu, on trobareu un mercat de productes artesans, un mercat de cerveses artesanes, un tast de les cerveses més excepcionals, un maridatge d’embotits amb cava, la matança del porc o una visita a la colònia Rusiñol, a més de sortides a la naturalesa i tallers per als més petits.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

18 jul

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

01-19 jul

L'arròs mariner, jornades gastronòmiques

Aquestes jornades gastronòmiques estaven previstes el passat mes de març, però la crisi sanitària...

19 jul

El préssec d'Ordal en tres tapes i tres vins

Coincidint amb la 15a edició del Mercat del Préssec d’Ordal, Albet i Noya organitza un maridatge...

16-26 jul

València Cuina Oberta

Visit València, reprèn la 22 edició de València Cuina Oberta, suspesa durant la crisi sanitària,...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto