Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Javier de las Muelas fitxa Carles Tejedor

Dos establiments de l’empresari renovaran l’oferta i la imatge de la mà del xef egarenc

Javier de las Muelas i Carles Tejedor

Javier de las Muelas i Carles Tejedor

L’empresari Javier de las Muelas incorpora Carles Tejedor, xef amb renom internacional, per als seus dos restaurants barcelonins, l’Speakeasy i The Academy. Tejedor serà el nou xef executiu i prepararà noves ofertes gastronòmiques. Tots dos fusionaran la seva experiència i les seves tècniques per millorar la cuina dels dos establiments.

Renovació gastronòmica l’Speakeasy
L’Speakeasy va ser el primer restaurant de la Ciutat Comtal que va introduir el concepte de restaurant clandestí, que necessita l’ús d’una contrasenya per poder-hi accedir. A l’octubre, el xef Tejedor entra a la cuina per donar un gir a la carta i sorprendre els clients amb nous plats.

En aquest sentit, Carles Tejedor intervindrà en el resultat final d’alguns dels plats més representatius del restaurant: consomé de nècora, truita de gambetes, bacallà confitat, ragoût de calamar i carxofa, chateaubriand, ‘steak tartare’ de filet, i molts altres.

The Academy es transforma en un bar Kook
La cocteleria The Academy, per la seva banda, es complementarà amb un nou restaurant que es basa en una oferta gastronòmica anomenada Bar Kook (persona que fa el que vol i que aprèn al voltant del món). La intenció del xef és fusionar la cuina xinesa i peruana amb la cuina més tradicional i local barcelonina. Aquesta idea és una proposta transgressora i innovadora perquè es basa en la creativitat dels dos xefs. Serà un menú ràpid i assequible.

Alguns dels plats més característics de l’Academy Bar Kook són el ramen salat, la costella de porc Duroc o el ramen amb llet. A part dels plats més tradicionals, el restaurant oferirà alguns dels còctels més famosos com el Bloody Mary, el Geisha Heart, Lost in Translation o el Wasabi Mule.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: