Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Jordi Roca vol que ens mengem Andrés Velencoso

La nova creació del petit dels germans Roca és l’estrella del nou Rocambolesc, que aterra a Barcelona

Rocambolesc

Rocambolesc

La gelateria Rocambolesc, dels germans Roca, aterra a Barcelona i ho fa amb la presentació del VelenCoco, un gelat inspirat en Andrés Velencoso. De fet, ha estat dissenyat a partir d'un escàner i el posterior motlle en impressió 3D del cos del model català. El gelat s'elabora de manera artesana amb llet merengada de coco, amb ingredients 100% naturals.

El nou espai Rocambolesc de la capital catalana està situat al Gran Teatre del Liceu, amb 40 metres quadrats decorats per Sandra Tarruella seguint l'estètica vintage que caracteritza les altres botigues del grup. La gelateria forma part de l'espai gastronòmic Opera Samfaina, una nova zona del Liceu que permet als visitants embarcar-se en un viatge sensorial on poden gaudir del patrimoni gastronòmic català amb un nou concepte, en un escenari únic, cultural i innovador en ple centre de Barcelona.

Per presentar el VelenCoco, han creat un vídeo que, amb humor i un toc vintage, ens convida a degustar, pausadament, el cos d'un dels models catalans més internacionals.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: