Tot un mes de plats i menús exclusius a l’Estartit i Torroella de Montgrí pensats per a l’ocasió
Clova
Hi ha cloves i cloves, i el juny és un bon mes per tastar-les. L’Estació Nàutica l’Estartit-Illes Medes, amb l’Ajuntament de Torroella de Montgrí-l’Estartit, organitza cada any les Jornades Gastronòmiques de la Clova, que enguany arriben a la vintena edició.
De l’1 al 30 de juny, més d’una dotzena de restaurants oferiran plats concebuts expressament per a l’ocasió, amb la clova com a element principal. A més, es podran assaborir des de les propostes més tradicionals fins a les més innovadores, combinant la creativitat amb els productes frescos de la zona.
La proposta consta de diversos menús amb un primer plat basat en una selecció d’espècies de clova, com escopinyes, cloïsses, cargols de mar, musclos, navalles o gambes, i un segon plat que tindrà com a protagonista un peix local cuinat de diverses maneres, però sempre mantenint els valors de cada producte.
Establiments participants
Els restaurants que enguany s’han adherit a les Jornades Gastronòmiques de la Clova de l’Estartit són: Picasso (a Torroella de Montgrí), Club Nàutic, Les Salines, La Sal, Fèlix, Dalfó, Can Cervera, Nereida, Medes II, Alba, Les Corones, La Gaviota, El 39 i Can Sánchez.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia