Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

L’oli d’oliva, un aliment versàtil

Es pot reutilitzar per fer sabó ecològic

Us agradaria elaborar sabó a casa com es feia al segle XIX? Doncs quedeu-vos a mirar el següent vídeo! Només necessitareu sosa càustica, aigua, oli utilitzat i filtrat, un recipient, una cullera de fusta i un motlle. El sabó que obtindreu és ecològic, i podreu netejar la roba sense contaminar el medi ambient. Només cal una mica de paciència abans d’utilitzar-lo!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: