Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

L'oportunitat de tastar un menú glaçat

El restaurant Piona i la gelateria Maximum de Sabadell creen un menú de degustació Ice Food, amb el gelat com a fil conductor

'Ice Food' de salmó amb gelat de sèsam torrat

'Ice Food' de salmó amb gelat de sèsam torrat

El restaurant Piona (www.piona.cat) i la gelateria Maximum (www.maximum.cat), tots dos de Sabadell, s’han unit per tal de crear un sorprenent menú de degustació de 12 plats anomenat 'Ice Food', amb el gelat com a fil conductor. Aquesta experiència gastronòmica inèdita es podrà gaudir, prèvia reserva al Piona, els dimecres 27 de juny i 11 de juliol, en una convocatòria única a les 21 h que pretén seduir el paladar i divertir als comensals a parts iguals. 

Quatre actes

Es tracta d’un menú de textures i contrastos inspirats en el fred, que se servirà al mateix moment a tots els comensals per tal de trobar la temperatura òptima per degustar el gelat; que en unes ocasions és el plat principal i, en d’altres, forma part de l’acompanyament. Dividit en quatre actes, la primera part s’anomena 'Entreteniments' i consta de quatre plats: escopinya amb gelat de vinagre envellit de pedro ximenes, nachos amb gelat de guacamole acompanyat amb ceba i tomàquet, gelat de pa amb tomàquet i pernil ibèric i gelat mi-cuit de foie amb sal i oli. La segona etapa del sopar es diu 'Mar' i proposa salmó fumat amb gelat de sèsam torrat, cebiche de corball amb gelat de llima i alfàbrega i tonyina en sashimi amb gelat de wasabi. Els plats de l’apartat 'Terra' són el pulled porc amb sorbet de salsa barbacoa, el bistec tàrtar amb gelat de mostassa antiga i el gelat de gorgonzola amb nous i peres. I per acabar, les postres són pa amb gelat de xocolata negra, oli i sal -una nova versió del tradicional pa amb oli i xocolata- i gelat de 4 espècies, maduixots amb vinagre i xocolata fondant, per tancar la festa gastronòmica.

El menú té un preu tancat de 30 euros (begudes a part) i per degustar-lo cal trucar al Piona (Tel.: 93 854 94 29) per fer la reserva.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: